Mandorlino - almonds liqueur 50 cl
50cl bottle Ingredients: water, alcohol, sugar, almond extract, natural aroma. Alcohol content 30° vol.
Opening up to a territory, percepting its essence. Seal their precious gifts transforming them, with passion and dedication, into filters, real potions, with an authentic flavor. A journey through the colors and scents of the Mediterranean, which unleashes a sensory experience that conquers at the first sip. Close your eyes and indulge in the tale of a spell called "earth".
Active filters
50cl bottle Ingredients: water, alcohol, sugar, almond extract, natural aroma. Alcohol content 30° vol.
50 cl bottle Ingredients: water, alcool, cane sugar, fig syrup, natural almond aroma, spices. Alcohol content 30° vol. Shake before use.
50 cl bottle Ingredients: water, alcool, cane sugar, macerated bay leaves, herbs and spices. Alcohol content 30° vol
50cl bottle Ingredients: water, alcool, sugar, macerated wild fennel seeds and fennel seeds. Gradazione 30° vol.
10cl bottle Ingredients: water, alcool, sugar, macerated wild fennel seeds and fennel seeds. Alcohol content 30° vol.
50 cl bottle Ingredients: water, alcool, sugar, pure liquorice juice, liquorice extract. Alcohol content 30° vol.
50cl bottle Ingredients: water, alcool, sugar, macerated with fresh lemon peels. Alcoholic content 30° vol.
10cl bottle Ingredients: water, alcool, sugar, macerated with fresh lemon peels. Gradazione alcolica 30° vol.
10cl bottle Ingredients: water, alcool, sugar, figs syrup, natural almond aroma, spices. Alcoholic content 30° vol.
10cl bottle Ingredients: water, alcool, sugar, pure liquorice juice, liquorice extract. Alcohol content 30° vol.
10cl bottle Ingredients: water, alcool, sugar,almond extract, natural aroma. Alcoholic content 30° vol.
Il mandorlino prodotto da Infuso Natura è perfetto sia da sorseggiare da solo, a fine a pasto o per rinfrescarsi durante le calde giornate estive, sia accompagnato con dolci e gelati, biscotti secchi o cioccolato fondente. È ideale anche per arricchire dolci e torte fatti in casa o per dare più gusto alle creme o al caffè. Il mandorlo è una pianta tipica del Mediterraneo, introdotta in Italia dai Fenici e, proprio da qui, diffusa lungo tutte le coste occidentali. Le mandorle rientrano nella categoria dei semi oleosi, associati comunemente alla frutta secca, e hanno molteplici proprietà benefiche: sono ricche di grassi insaturi, chiamati anche grassi buoni, essenziali per la salute del nostro corpo; sono prive di colesterolo e ricche di acido linoleico, o omega 6; contengono vitamine importanti per la nostra salute come le vitamine del gruppo B e la vitamina E; sono molto ricche di sali minerali come manganese, magnesio, calcio, rame, fosforo e zinco.